корзина

Яку сукню надягти на корпоратив

Щоденна робота в офісі вимагає дотримання дрес-коду. Строгий однотонний костюм, стримана блузка, відсутність прикрас - дотримання правил обов'язково для всіх. Корпоративна вечірка дозволяє дещо відступити від правил. Дами з особливою ретельністю підбирають, в чому піти на вечір в колі колег. Виглядати надзвичайно і при цьому елегантно - головне завдання, виконати яку нелегко. Сукня для корпоративу має підкреслити достоїнства, маскуючи неточності. Витративши деякий час, можна підібрати відповідний наряд в інтернет-магазині, не виходячи з дому.

Скромність чи сексуальність: як знайти золоту середину

Першочергове завдання - визначити довжину сукні. Вибираючи, як одягнутися, потрібно пам'ятати про місце проведення заходу. На урочисту вечерю в ресторані, презентацію в офісі з подальшим фуршетом доречно прийти в вечірній сукні. Але не потрібно забувати, що на прийомі присутні колеги та начальник. Надмірно відверте вечірня сукня буде виглядати вульгарно. Зловживати довжиною не варто: відверте міні в офісі неприйнятно ні в якому разі. Довжина в підлогу, глибокий виріз спідниці, правильно підібрана глибина декольте, пастельні тони тканини підкреслять достоїнства фігури, елегантність і гарний смак дами.

Вечірня сукня на корпоратив

Неформальна вечірка в офісі допускає коктейльний варіант. Довжина трохи нижче коліна, пряме або розкльошені, приталені сукні з гладкою однотонної тканини створять святковий настрій. Якщо вечірка намічається відразу після закінчення робочого дня, можна додати святкову нотку повсякденного вбрання: змінити повсякденну блузку на ошатну, з мереживними вставками, воланом або елегантним комірцем, додати кокетливий краватку-бант на звичну кофточку, оригінальні прикраси в тон або контрастного кольору.

Важливу роль відіграє колір сукні. Визначаючи, що надіти на корпоратив, не потрібно вибирати тканину з яскравим принтом, залучаючи помилкове увагу. Світла палітра - білий, молочний, карамель, пісочний колір, слонова кістка - зроблять лінії фігури м'якше, округліше, найбільш підійдуть дуже струнким дівчатам. Насичена гама кольорів - глибокий червоний, синій, смарагдовий, фіолетовий - візуально витягнуть фігуру, додадуть витонченості. Безпрограшний варіант - чорна пряма елегантна сукня. Ресторанний - максі, або неформальний - міді, підкреслить лінії, оттенит шкіру. Жінці з формами важливо правильно вибрати розмір. Сильно обтягуючі сукні в комплексі з насиченим чорним кольором виділить всі недоліки і буде виглядати вульгарно.

Силует - тонкощі вибору

Одним з акцентів вечірнього вбрання служить фасон. Глибоку лінію декольте краще замінити виразом на спині. «Зачохлювати» теж не потрібно. Середня глибина вирізу і елегантна прикраса візуально витягнуть шию. Інтригуючі складки, довжина трохи нижче коліна підійдуть дамам з вузькими стегнами. Коса лінія поділу підкреслить красу струнких ніжок і спільно з тонким паском, що виділяє талію, зробить контури фігури ідеальними. На офісну вечірку не варто відкривати плечі. Повненькі руки вдало приховає американська пройма, пишні рукави додадуть округлості лініях. М'які лінії расклешенной довгої спідниці збалансують фігуру з вузькими стегнами.

Маючи повненьку фігуру, потрібно уникати суворих горизонтальних ліній, що розбивають силует на прямокутники. Злегка позначена лінія талії, виточки, тонка вертикальна смужка в тон на тканини окреслять правильний контур, зроблять фігуру стрункішою.

Фактура тканини служить прикрасою вечірньої сукні. Струмує глянець шовкових тканин вдало виглядає на расклешенной спідниці. Темний оксамит, підкреслений строгим силуетом, елегантно і вишукано виглядає на жінці будь-якого віку. Атласні тканини - аристократичний матеріал, прекрасно драпірується, приховуючи деякі вади фігури. Окрасою вечірньої сукні послужать вставки з прозорого мережива, що створюють рельєфні лінії.

Правильно підібрані аксесуари посилять враження елегантності. Перевантажувати наряд масивними кільцями, браслетами, намистом, не можна. Витончені сережки, ніжний ланцюжок, улюблена діадема, що вінчає елегантну зачіску - образ аристократки, яка прийшла на бал.