корзина

З чим носити довгу спідницю восени

Особливості створення образів з довгою спідницею

Осінній зовнішній вигляд завжди відрізнявся від річного більшою захищеністю і затишністю. Довга спідниця грає в створенні такого образу важливу роль. Але при цьому є ряд тонкощів, які потрібно враховувати при виборі одягу.

Необхідно уникнути поєднання спідниці-максі з наступними речами:

Не варто робити ставку на такий предмет гардероба, якщо у вас дуже маленький зріст. В даному випадку краще віддати перевагу варіанту міді. Але якщо любов до таких спідниць воістину велика, варто вибирати вироби з не дуже важких або щільних тканин, а також не надягати занадто широкі максі. Знову ж правильним вибором стане легка струмлива тканину і фасон із завищеною талією.

Якщо у вас пишні форми - вибирайте плавні лінії крою однотонних спідниць. Необхідно утриматися від масивних візерунків, кричущих блискучих тканин або виробів фасону плісе. Варіант з плісе ідеальний для типу жіночої фігури з плечима ширше стегон. Така модель візуально збалансує фігуру. Також для повненьких леді можна порекомендувати А-силует, рік і хвилясті тонкі вироби.

Будь-якого типу фігури (крім V-подібної) не рекомендується зупиняти свою увагу на виробах із зайвою кількістю декору у верхній частині або багатошарових масивних речах. Це буде візуально обважнювати стегна.

Такі речі дуже примхливі в підборі інших елементів образу і аксесуарів. При помилку у виборі додаткових деталей ви ризикуєте виглядати старомодно або вульгарно.

З чим можна поєднувати спідницю в підлогу?

Для того, щоб зрозуміти, з чим слід носити максі, необхідно запам'ятати кілька правил:

  • якщо блузка або інший верх (під довгу спідницю) з візерунком, то спідниця повинна бути однотонною; і навпаки - якщо максі кольорова, то блузка та взуття повинні бути однотонними;
  • якщо ви одягаєте верхній одяг, вона повинна бути короткою;
  • в денний час до максі краще підібрати взуття на плоскій підошві або низькому каблуці;
  • для вечірніх і нічних прогулянок можна віддати перевагу виробам на підборах;
  • чим тонше тканина, з якої виконано виріб, тим витонченіше повинна бути взуття;
  • якщо спідниця пишна - варто підібрати обтягуючий верх.

З оптимальних видів «верху» можна підібрати укорочений топ, довгу туніку (легку чи ні - залежить від текстури тканини спідниці), футболку, блузку, светр і корсет. Найбільш ефектний верхній одяг - куртка (дуже стильно виглядає косуха), жакет, кардиган і болеро.

У формуванні модних образів взуття має ключове значення. Сьогодні на піку популярності поєднання спідниць в підлогу з кросівками, кедами, невеликими черевиками або чобітьми. Також популярними варіантами залишаються сандалі, в'єтнамки (підійдуть для початку осені) і туфлі на невеликій танкетці. Можна експериментувати з формою носка, каблука і області п'яти.

Ремінь - ще одна незамінна деталь вашого гардеробу. Широкий ремінь поверх блузки навипуск або заправлені в максі, створює відмінний акцент на талії і завершує вишуканий образ. За допомогою ременя також можна скорегувати пропорції тіла (надягаючи трохи вище або нижче від талії).

Також не варто забувати про витончені сумках на довгій ручці або клатч. В осінній період впору будуть тонкі шарфи, вишукані прикраси і інші аксесуари.

Купити спідниці самої різної довжини і фасонів можна у виробника ТМ Lipar. Також ви можете скористатися замовленням виробів в режимі онлайн на нашому сайті. У наших колекціях ви знайдете самі якісні речі для свого осіннього гардероба.